Változások a beltéri élményfürdőben

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. november 11-től a beltéri élményfürdő külső medencerészét a téli hideg időszak alatt üzemen kívül tartjuk. A kültéri jacuzzit a korlátozás nem érinti, a Vendégek továbbra is élvezhetik a téli hidegben, esetleg hóesésben a melegvízű medencét, amelynek hőfokát 34 Co-ról 36 Co-ra emeljük biztosítva ezzel Vendégeink számára a magasabb komfortérzetet.

Számos észrevétel érkezett az elmúlt években arra vonatkozóan, hogy a beltéri élménymedence -  egybefüggő vízfelület lévén - az időjárás hidegebbre fordulásakor visszahűl a külső medence hűtő hatása okán. Felmérésünk eredményeként a hozzánk érkező Vendégek számára fontosabb egy melegebb belső hőmérsékletű élménymedence, ahol a családok felhőtlenül fürdőzhetnek, mint egy esetleg kiúszási lehetőséggel rendelkező hidegebb fürdő. A tervezett változásnak köszönhetően a belső élménymedence hőmérsékletét a megszokott 30-31 Co helyett 32 – 33 Co-on biztosítjuk Vendégeink részére.

A tavasz és a melegebb idő beköszöntével természetesen ismét együttesen üzemel a külső és belső medencerész.

A fürdő mindazon által, hogy az üzemelő medencék hőfokát így magasabb értéken tudja tartani, egyúttal eleget tud tenni az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvénynek, mely előírja az energiaellátás és energiafelhasználás hatékonyságának átfogó biztosítását.

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra