Újabb strandröplabdás hétvége előtt

Az előttünk álló hétvégén sem unatkoznak majd a Kaposvári Röplabda Akadémia strandröplabda szakosztálynak párosai. Tatán indul útjára az idei országos bajnokság, a Virágfürdő pedig vasárnap 10 órától újabb négycsillagos, országos, utánpótlás ranglista-pontszerző viadal házigazdája lesz.

A 2020-as Strandröplabda Magyar Bajnokság első mestervesenyén címvédőként áll rajthoz a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra duó. A lányok az elmúlt hetek A és B kategóriás eseményein fokozatosan lendültek formába, számos tapasztalattal gazdagodtak és egy mohácsi edzőtábor is kiválóan szolgálta a felkészülésüket. Első számú kiemeltként sem lesz azonban könnyű a dolguk, mert a fiatal hazai párosok egyre erősebbek és szeretnék letaszítani a trónról az elmúlt évek strand-királynőit. A RÖAK Kaposvár másik egysége, Lutter Liza és Wirth Annamária hetedik kiemeltként várja a főtábla küzdelmeit. A program pénteken a selejtezőkkel indul, másnap pedig már csak a legjobb 16 duó folytathatja. 

Aki testközelből szeretne strandröplabdát nézni, vasárnap fáradjon ki a kaposvári Virágfürdőbe, ahol 10 órakor kezdődik majd a RÖAK-Virágfürdő Kupa négycsillagos országos leány U16-os ranglista-pontszerző verseny. Az idei nyár harmadik kaposvári eseményére kedd estig 14 páros nevezett, és a hazai színeket három duó is képviseli: az Őszi ikerpár, a Vida, Ferencz kettős és a Vörös, Németh páros egyaránt szeretne jól teljesíteni a saját rendezésű erőpróbán.

Lutter Estzter Szombathelyi Szandra magyar bajnok 2019.jpgröak beach3.jpg

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra