Strandzárás után is vízi élmények

Minden kedves vendégünknek köszönjük, hogy minket választott:több mint 21%-kal nőtt a Virágfürdő forgalma az idei nyáron a tavalyihoz képest! Ez azt jelenti, hogy 20 ezerrel több vendég látogatta a kaposvári fürdőt.

P1013586.JPGA vízi élmények strandzárás után is várják a látogatókat. Augusztus 31-én ugyan véget ért az idei szezon a strandon, ám a fedett élményfürdő, a termálmedencék, a szaunavilág, az uszoda és a gyógyászat tárt kapukkal várja a vendégeket.

Jelentősen több volt a 2015-ös idényben a csoportok száma, mintegy 170 csoport érkezett hozzánk. A legtöbben – Somogyon kívül – Baranyából, Tolnából és Pest megyéből jöttek a fürdőbe, de az ország minden térségéből voltak vendégek. Sőt, sok idegen nyelvű szót is lehetett hallani a kaposvári strandon: egyre többen érkeznek ide rossz idő esetén a Balaton partjáról.

Az ősz és a hidegebb idő beköszöntével a fedett élményfürdő továbbra is teljessé teszi a családi kikapcsolódást. Gyermek- és pezsgőmedencével, vízmasszázsokkal, nyakzuhanyokkal, sodrófolyosóval, gejzírrel, buzgárokkal és csúszdával felszerelt, s mindezt kiválóan kiegészíti a kültéri élménymedence és a 38 fokos vízzel frissítő pezsgőmedence. Természetesen folytatódnak a közkedvelt éjszakai fürdőzések és a szaunaprogramok is.

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra