Fesztiválhangulat a Virágfürdőben

Július utolsó hétvégéjén a Virágfürdőben begyújtják a fesztiválrakétákat és gondoskodnak róla, hogy az élményfürdő kifejezés új értelmet nyerjen. Az alábbiakban szemezgetünk a hétvége programjaiból.


Brass Band live show

brass band.pngAki látott már New Orleans-ban játszódó filmet, az akkor is tudja, mi az a brass band, ha nem tudja, hogy így hívják. A hagyományosan fúvósokból és ütősökből álló utcai zenekarok a világ minden táján nagyon népszerűek és nálunk is egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek. Mivel július végén pont itt, Kaposváron rendezik meg az ország harmadik Brass band találkozóját, kínálta magát az alkalom, hogy néhány résztvevőt meghívjunk a fürdőbe. Ők pedig örömmel tesznek eleget a felkérésnek és szombat délután több alkalommal is megmutatják, mitől döglik a légy.

Virágfürdő Gyerekolimpia - A 6. karika

kisfuzet_belso.jpgMiközben a zenészek fújják, ahogy a csövön kifér, a Lárifári Alapítvány hatkarikás gyerekolimpiát szervez a vállalkozó kedvű ifjoncoknak. A program 13.30-tól 17.00 óráig tart, a résztvevők különböző feladatokon keresztül mérettethetik meg az ügyességüket. A sikeres teljesítésért matrica jár, amit egy füzetbe ragaszthatnak. Aki minden kihívást sikerrel teljesít és betelik a füzete, ajándékot kap.

Vezet a ritmus

Nita tánc 1.JPGVasárnap délután 14.00 órától a Nita Dance Club táncosai gondoskodnak róla, hogy megmozduljon a föld és fergeteges allstyle bemutatót prezentálnak. Európai mércével mérve is kiemelkedő produkcióra lehet számítani, a tánc szerelmeseinek szinte kötelező darab. A többieknek csak erősen ajánlott.

 

 

 

 

Szambaaaa!

karnevál 2.JPGSzintén vasárnap, de már.negyed négytől Solymosi Attila mutatja meg, miért imádják a kongát az egész világon. És hogy miközben a füleink halálra dolgozzák magukat, a szemeink se unatkozzanak, Attila magával hozza latin táncosnőit is, akiknek ösztönös érzékük van ahhoz, hogy kamerázásra késztessék a vendégeket. Valamiért túlnyomórészt a férfi vendégeket. Attila azért gondol a gyerekekre is, akiket bevon a produkcióba, hogy együtt kongázhassanak.

 

 

FANTAsztikus felvételek

Fanta kamerázás plakátja.jpgMindeközben a Fanta jóvoltából egész hétvégén különleges lehetőséggel várjuk azokat, akik nem félnek megörökíteni magukat és nem félnek megosztani az eredményt a nagyvilággal. A bátor vállalkozók egy fejkamerás sisakot kapnak a piros csúszdánál, ami aztán rögzíti őket lecsúszás közben. A felvételt aztán feltölthetik a Fanta honlapjára, megoszthatják, illetve biztathatják az ismerőseiket, hogy ők is osszák meg. A játék fődíja egy táblagép és hát az élmény, hogy ország-világ elé tárhatod, hogyan mutálódik az arcod, miközben a csúszdán repesztesz lefelé.

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra