Felnőtt úszásoktatás

Folytatódik a felnőtt úszásoktatás a Virágfürdőben. Az őszi csoport tagjai már a haladók között folytatják, így a tanfolyamra jelentkezők számára újra van szabad hely. Kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek, hiszen arra is van lehetőség, hogy valaki a technikáján javítson. Akár 2-3 hónap alatt elsajátíthatjuk valamelyik úszásnemet teljesen a nulláról indulva is, mondja Kovács Attila úszásoktató.

 

Szerdánként 19.00-től 20.00 óráig a haladóknak a mélyvízben, szombatonként pedig 18.00-tól 19.00 óráig a kezdőknek tartja a tanfolyamot a tanmedencében.

Ha Ön úgy dönt, hogy szeretne csatlakozni valamelyik csoporthoz, a következő teendői vannak. Először bemegy a Virágfürdőbe, és megvásárolja a bérletet. Aztán jelentkezik az úszásoktatónál az ő valamelyik elérhetőségén (Facebook: Attila „bácsi” Úszóiskola; e-mail: atesz.kov(kukac)gmail.com), vagy a pénztárban meghagyja a saját elérhetőségeit.

Mivel egy időpontban legfeljebb 12 vendéggel tud foglalkozni az oktató, ezért kérjük, ha nem tud jönni, vagy kérdése van, szintén a fenti módon jelezze.

Kapcsolódó menüpontok:

« Vissza a hírekhez