Élvezd a vizet! Folytatódik a felnőtt úszásoktatás

Ismét folytatódik a felnőtt úszásoktatás a Virágfürdőben!

Kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek, hiszen arra is van lehetőség, hogy valaki a technikáján javítson. Akár 2-3 hónap alatt elsajátíthatjuk valamelyik úszásnemet teljesen a nulláról indulva is, mondja Kovács Attila úszásoktató.

Szerdánként 19.30-től 20.30-ig a haladóknak a mélyvízben, szombatonként pedig 18.00-tól 19.00 óráig a kezdőknek tartja a tanfolyamot a tanmedencében.

A 8 alkalmas bérlet ára 16.000 Ft (2000 Ft/alkalom), a 12 alkalmas bérleté 18.000 Ft (1500 Ft/alkalom). A bérletekre a Kaposvár kártya nem érvényes, és azokat 3 hónapig lehet felhasználni.

Ha Ön úgy dönt, hogy szeretne csatlakozni valamelyik csoporthoz, a következő teendői vannak. Először bemegy a Virágfürdőbe és megvásárolja a bérletet. Aztán jelentkezik az úszásoktatónál az ő valamelyik elérhetőségén (Facebook: Attila „bácsi” Úszóiskola; e-mail: atesz.kov(kukac)gmail.com), vagy a pénztárban meghagyja a saját elérhetőségeit.

Mivel egy időpontban legfeljebb 12 vendéggel tud foglalkozni az oktató, ezért kérjük, ha nem tud jönni, vagy kérdése van, szintén a fenti módon jelezze.

Mert mindenki képes élvezni a vizet!

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra