Csoportok, partik, osztálybulik

Élmény csoportoknak

P1012463.jpgFelnőtt- és gyerekcsoportoknak, osztálykirándulások, nyári táborok résztvevőinek - a szolgáltatások körétől és a csoport létszámától függően- egyedi kedvezményeket biztosítunk a Virágfürdő szolgáltatásai közül.

További információval munkaidőben:
-a +36 82 321 044-es telefonszámon szolgálunk,
-vagy e-mailben a csoportvezeto(kukac)viragfurdo.hu címre várjuk levelüket.

Ajánlatunk az óvodás csoportoktól a családosokon át a nyugdíjasokig mindenkinek szól: a Kaposvári Virágfürdő a vízi élmények teljes körét kínálja. Öt részlege - a fedett élményfürdő, a strand, a szaunavilág, az uszoda és a gyógyászati részleg a termálfürdővel - kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantálja a felhőtlen kikapcsolódást, az üdítő pihenést és a felfrissülést.. Igény esetén felnőttcsoportoknak szaunaszeánszokat is tartunk.

Ne tárgyakat, hanem felejthetetlen, közös élményeket ajándékozzon!

Mi ezzel várjuk Önöket!

 

Csobbanjon és ünnepeljen!

Ha igazán különleges partit szeretne a gyermekének. Olyat, ahol még takarítania sem kell:

Tartson születés- és névnapi zsúrt, vagy baráti, családi összejövetelt a Virágfürdőben!

éjszakai fürdőzésKedvezményes áron rendezhet partit a tanmedencében és a mellette lévő tárgyalóban, vagy akár a fedett élményfürdőben is.

  • A tanmedence díja (10 év alatti korosztálynak javasolt):
  • 10 főig óránként 5.000 Ft+ÁFA/óra;
  • 20 főig 10.000 Ft+ÁFA/óra
  • a tárgyalót ajándékba adjuk.
  • A fedett élményfürdőben normál nyitvatartási időben bármennyien jöhetnek, az érvényes belépőt kell fizetniük. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy elkülönített helyen a társaság számára a vendéglátás is megoldható legyen – ezért nem számítunk fel külön díjat.
  • Zárás után (20 óra után) csoportok, baráti társaságok számára külön kinyitjuk az élményfürdőt, zártkörű rendezvényt tartunk számukra. Ebben az esetben egyedileg kell kérni az árajánlatot.

Érdeklődni a 82/321-044-es vagy munkaidőben a +36 82 321 044-es telefonszámon lehet.

Jelentkezni itt lehet: csoportvezeto(kukac)viragfurdo.hu

 

Exkluzív osztálybulik

éjszakai fürdőzésOsztálybulik és ballagó osztályok számára ajánlunk egy felejthetetlen élményt: töltsenek el együtt egy estét exkluzív, zárt körben a Kaposvári Virágfürdő fedett élményfürdőjében és a hozzá kapcsolódó kültéri élménymedencében.

Minden diák számára azok a legemlékezetesebb pillanatok, amelyek a közösen átélt önfeledtség érzéséhez kapcsolódnak. Ezt biztosítja számukra a fedett élményfürdőben eltöltött este derűs fürdőzéssel, játékkal, mókázással.

Pezsgőmedence várja Önöket víz-levegő befúvásos hát- és derékmasszázzsal, élménymedence sodrófolyosóval, csúszdával, buzgárral, nyakzuhanyokkal, gejzírrel és pezsgőággyal.

A Virágfürdő szolgáltatása a napi zárást követően, esténként 20:30-tól 22:30-ig áll rendelkezésükre. Igény esetén akár svédasztalos vendéglátást, zenét is tudunk biztosítani egyedi megállapodás alapján.

Az Önök számára kedvező időpont biztosítása érdekében kérjük, időben jelentkezzenek. Árajánlatunkat az osztály igényeihez igazítjuk. 
Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek és egyeztethetnek: marketing(kukac)viragfurdo.hu.

 

Szeretettel és felejthetetlen élményekkel várjuk Önöket!

viragfuro-szulinapi-party.jpg

 

Kapcsolódó képtárak: