Hírek, programok

Megyék Szépe Somogyban! 2018. Július 17. 15:31

Megyék Szépe Somogyban!

Az idei évben Somogy Megye is csatlakozott a Megyék Szépe elnevezésű rendezvénysorozathoz. Ennek keretein belül kerül megrendezésre 2018. július 28-án, szombaton a Virágfürdőben a kaposvári elődöntő. Ide várják a környékbeli, magukat megmérettetni vágyó hölgyeket. Jelentkezni a http://www.megyekszepe.hu weboldalon lehet, illetve a helyszínen a verseny napján 13 és 14 óra között.
Profi felkészítés, élménydús programok és értékes nyeremények várnak Rád! Versenyzőinkre figyel 6 hónapon keresztül az egész régió.
Amennyiben jelentkeznél és megfelelsz versenykiírásunk feltételeinek, válaszd ki lakhelyednek és életkorodnak megfelelő versenyünket, és legyél idén Te a Megyék Szépe!

Elolvasom »

Fürdőfesztivál július 14-15-én! 2018. Július 10. 16:58

Fürdőfesztivál július 14-15-én!

Csobbanj velünk a Fürdőfesztiválon!

2018. július 14-15-én, szombaton és vasárnap, a strandon ismét Fürdőfesztivál, ahol az általános iskolás kitűnő tanulók egész hétvégén díjmentesen strandolhatnak!

Szombaton tánccsoportok szórakoztatják majd a vendégeket, hiszen fellép az Ametiszt TSE és a Nita Dance Club; elvarázsol minket Meggyes Csabi örökzöld az slágereivel és élvezhetik az aquafitness nyújtotta élményeket. Természetesen nem maradnak el a kifejezetten gyerekeknek szóló programok sem, ismét a Virágfürdő vendége lesz a népszerű Rosta Géza az ő énekes-zenés-gitáros műsorával, a nagyobbakat egyebek között diszkó várja hópartival.

Vasárnap ismét a gyerekeknek kedvez a Lári Fári Alapítvány játszóházával, ahol játékos feladatok mellett apró nyereményekkel is kedveskednek a résztvevőknek!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a részletekről tájékozódjanak a web- és a facebook-oldalunkon.

* Feltétel: a bizonyítványt vagy annak fénymásolatát és diákigazolványukat hozzák magukkal!

Elolvasom »

ELMARAD! Július 7-én partyzva csobbanjon velünk! 2018. Július 04. 16:13

ELMARAD! Július 7-én partyzva csobbanjon velünk!

Vízparty Roxparty a Virágfürdőben július 7-én szombaton! A Roxínház Tanoda és a Nita Dance Club fellépése mellett aquafitness, csúszda- és ugróverseny várja a vendégeket!

Elolvasom »

Strand egészség és sport fesztivál ÚJ IDŐPONTBAN!! 2018. Június 20. 16:57

Strand egészség és sport fesztivál ÚJ IDŐPONTBAN!!

Ismét érkezik hozzánk Czanik Balázs!

A jó hangulat garantált!

Jó időpontban, augusztus 25-én várunk mindenkit szeretettel 12:00 órától, jó idő esetén a strandon, rossz időben pedig a fedett élményfürdőben.

Elolvasom »

Kitűnő tanulók figyelem! 2018. Június 20. 16:52

Kitűnő tanulók figyelem!
Kedves Vendégeink!

A kedvezőtlen időjárásra való tekintettel esőnapot tartunk a Tanévzáró hétvégén. A későbbiekben jelezzük és megosztjuk a honlapon és a Facebookon.

Köszönjük megértésüket!

Elolvasom »

V. tanévzáró röplabda verseny eredménye 2018. Június 19. 23:13

V. tanévzáró röplabda verseny eredménye

Az V. RÖAK tanévzáró strandröplabda versenyre az idei évben 17-en jelentkeztek. 13 fő gyermek korosztályú. 4 fő mini korosztályú versenyző, 1 kivételével-aki focista-mindenki az akadémiától jött.

Részletek ->>

Elolvasom »

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra